Bestuursleden

Said Idbid

Voorzitter
team member 1

Mijn vaardigheden
Ik heb een breed netwerk binnen onze gemeenschap en sta in contact met verschillende partijen, zowel in de regio als buiten de regio Flevoland. De kennis die ik heb opgedaan door jarenlang bestuurlijke functies te vervullen kan ik volledig inzetten ten behoeve van onze vereniging.

Mijn ambitie
De gemeenschap van Almere Poort een vereniging bieden waarin voor elk wat wils aanwezig is. Een vereniging waar we als gemeenschap trots op mogen zijn en een vereniging die wat kan betekenen op allerlei vlakken voor alle bewoners van Almere Poort.

Mohamed Moussaten

Penningmeester
team member 1

Mijn vaardigheden
Duidelijke en transparante administratie voeren en adviseren van de overige bestuursleden m.b.t. de te voeren koers.

Mijn ambitie
Transparantie bieden en het realiseren van een nieuwe permanente locatie voor de vereniging. Goed contact houden met de leden door goed te communiceren en daarnaast regelmatig updates geven om zo de leden betrokken te houden.

Najib Echraifi

Secretaris
team member 1

Mijn vaardigheden
Ik heb een ambitieuze en zakelijke houding waarbij ik ervoor kan zorgen dat we als vereniging niet stilstaan. Tevens heb ik een sterke affiniteit m.b.t. het werken met verschillende soorten mensen. Daarnaast ben ik organisatorisch en administratief sterk ontwikkeld om zorg te dragen voor efficiënte meetings en het realiseren van een overzichtelijke en kloppende administratie.

Mijn ambitie
Het op korte termijn realiseren van een permanente fysieke locatie. Daarnaast vind ik het sociale aspect (eigen gemeenschap, buren, officiële instanties) zeer belangrijk en wil ik hierin een actieve rol in blijven spelen.